2014-07-31
21:43:14

Tävling

Nu är jag anmäld till höstens två första tävlingar. Hoppas veklingen att jag kommer till start. Just nu kan jag rida MSVC då hon går riktigt bra på tränset men när kandaret kommer på bli hon stum och då blir jag stum i handen och även väldigt avvaktande efter händelserna uppe på lilla Edet. Längtar som bara den tills på tisdag då det är träning. Hade tänkt rida på träns men hon funkar super på det hemma så kanske borde ta kandaret och låta Anna rida från start. 
Det blir alltid stor skillnad när Anna rider och jag får bra tips dessutom ser jag att hon faktiskt kan gå... 

I vilket fall som helst så har jag anmält mig till följande.

Frillesås ridklubb 24 augusti MSVB2 och MSVB4 båda regionala.

Laholmsortens ryttarförening meeting vecka 37 
Har anmält mig till MSVB4 på fredagen men håller det öppet ett litet tag då jag inte vet när vi kan åka och sånt. 
Rider MSVB2 på lördagen, funderar även på att anmäla till MSVC1 där och rida på tränset.
Rider sedan MSVB2 och MSVB4 på söndagen. 
Ska bli så kul att komma iväg på meeting, får prova nya boxgardinen som jag beställde för att ha på SM... Har även hört massa gott om Laholm så det blir spännande. 

Sedan får tiden utvisa vad som händer, just nu är jag inte alls på hugget för att rida, känns inte kul att åka till stallet och Petronella går inte alls bra... Hoppas det ändras efter träningen på tisdag!! 
Ska även försöka få mamma att hjälpa mig imorgon då jag tänkte testa kandaret igen. Behöver någon som säger till mig att kräva lite mer och inte mesta runt och tro att allt jag gör är fel... Skulle behöva en snäcka i örat där någon tjatar på mig haha! 

Hoppas verkligen denna svackan vänder snart! 
Jag måste lita på mig själv och komma ihåg hur jag tidigare löst problemen men just nu kommer jag inte ihåg någonting, när jag sitter på Petronella och hon bara stretar emot brukar jag bara få bilden i huvudet för hur jag ska göra men igår när jag red var det svart, visste inte vad jag skulle göra och allt blev pannkaka! 
Surt!