2015-01-31
14:43:09

Hur det blev

Vilken mysig morgon! 
Startade i stallet klockan sju med att fodra hästarna. Putsade iordning all utrustning ordentligt och gjorde sedan i ordning Petronella. 
Jag och Natali galopptränade på galoppbanan idag i snön. 
Fantastiskt fint och kul. Hästarna var pigga och glada och Petronella gick riktigt riktigt bra. 
Jag riktigt kände hur hon arbetade under mig och idag var det inget bock och bus alls. 
Ska absolut börja använda banan mer då den ger grymma muskler och bra kondition. 

När vi var klara i stallet åka vi hem för att äta frukost, ägg och bacon med nygräddad fralla med ost, gurka och tomat, nypressad juice till det och det blev verkligen en perfekt frukost! 

Jag och mamma körde sedan in till stan för lite övningskörning och jag körde utan några som helst problem genom korsvägen två gånger. Att jag sedan klantade mig lite på motorvägen som jag kört på 100 tals gånger är en annan femma... 
Ska se om jag kan boka in en körlektion denna veckan innan vi åker, hade varit skönt att komma hem och direkt göra halkan. Får se hur vi ska få till det. 

Körde sedan pappa till K-rauta för köp av färg och grejer till poolen, agerar chaufför nu för tiden! ;) 
Nu gör jag och mamma egen müsli med torkad frukt, gott och nyttigt! 

Ikväll jobbar jag 17.30-22. 

Mitt hår har blivit mycket bättre, inte alls så mörkt längre, dock är det väldigt rött fortfarande men hoppas verkligen att det blir bättre. Min tröja är förstörd och det gör mig så arg och ledsen men men... Själva klippningen är jag iallafall super nöjd med, den blev precis som jag ville. Kanske går tillbaka för klippning men tvivlar starkt på färgning.